2 apr. 2007

Americanii-s de vină

Chiar sunt. Şi nu pentru că îmi place Vama veche / nouă / doar Vama... De altfel, îmi plac sporturile extreme aşa că o să spun direct că nu îmi place. Asta ca să dovedesc încă o dată cât de uncool sunt eu.

Revenind. Ce se întâmplă când mănânci un hamburger luat de la MC şi bei Cola în timp ce stai de vorbă pe mess? Păi... te îngraşi. Şi se poate spune despre tine că ai o viaţă socială foarte limitată. Şi că ai burtă. E corect, dar nu destul. O dată cu tine, se mai îngraşă cineva... Se "îngraşă" o corporaţie. În timp ce te alimentezi, mai hrăneşti nişte guri niciodată sătule, care vor din ce în ce mai multe de la tine, oferind în schimb din ce în ce mai puţine. Şi anume, oamenii din spatele unui brand-elefant/mamut/rinocer/hipopotam, imposibil de dat jos din topuri.

Acest mesaj este din partea directorului Yahoo, Jay Russel: Atenţie! Yahoo şi-a atins numărul maxim de membri... sună cunoscut? Cine are în lista de friends tot felul de pokemoni care se ocupă cu mass-urile, sigur cunoaşte mesajul, complet fals. Pe directorul Yahoo îl cheamă Terry Semel (Samael?!), iar Yahoo nu şi-a atins numărul maxim de utilizatori... dar gâfâie rău, zăpăceşte parole, informaţiile din conturi sunt înlocuite cu alte bălării etc. Mi-ar plăcea să asist la falimentul Yahoo, vedea-te-aş mort şi îngropat, cu Semel de mână. Vise... Şi Cola la 2.5 L este diluată şi fără acid, nu mai are nici un gust... Şi Coca-Cola Company nu dă faliment... Deşi în cazul ăsta ar fi de preferat să facă din nou Cola bună, decât să treacă în nefiinţă cu totul. Despre MC nu ştiu decât că nu mai merită, ca preţ, să mănânci la ei... Nu ştiu cât de bun mai este un hamburger şi nici nu intenţionez să aflu prea curând.

Ce au în comun toate aceste minunate branduri care ne fac, zi de zi, viaţa mai bună? Sunt toate Made in USA. God bless America.

Să decedeze de oftică toţi cei cu spiritul corporatist mare...

3 comentarii:

 1. chiar esti uncool, deja e demodat anti-corporatismul. si do not mess with McDonalds, for it's food of the soul :X :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Yahoo! (cu semnul exclamării la sfârşit ;)) este lider de piaţă în ce priveşte mesageria instantă şi poşta electronică (cel puţin), deci nu o să vezi doritul faliment prea curând. Eu nu cunosc pe nimeni care să nu aibă e-mail la Yahoo!, de exemplu.

  Iar sandvişurile de la McDonald's sunt neschimbate la gust! Şi te poţi îngrăşa din orice, nu doar cu sandviş-uri de la McD's ;).

  RăspundețiȘtergere
 3. Ideea era ca decat sa ma ingras la McDonalds, mai bine ma ingras in alta parte :)

  RăspundețiȘtergere

Semnează-ţi comentariul alegând opţiunea "Nume/Adresă URL" dacă nu ai cont pe Blogspot/Google sau pe Wordpress. Te poţi semna cu id-ul Blogspot sau Wordpress dacă alegi opţiunea corespunzătoare. Nu-mi plac mesajele venite de la domnul 'Anonim'. Mulţumesc.