6 iul. 2008

Domnul doamnei

Da, m-am enervat. Deci am draci. Deci in cele ce urmeaza am dreptate si cui ma contrazice ii urez o moarte usoara (ca asa sunt eu mai dragut).
Deci am draci, niste draci religiosi (sic) de data asta, cu draci din trafic sau draci pe oameni revin mai tarziu.
Da, o cucoana declama tare in autobuz ca Domnul Iisus face si drege, compenseaza cu ce n-ai (?!) si iar face si drege. Si iar declama sus si tare cucoana respectiva despre ce sa faci si ce sa nu faci, desi in dreptul unei biserici nu si-a facut cruce. Deci, da, am draci! Misionarismul s-a mutat in transportul in comun. Madam vorbea cu un necunoscut ghinionist care a gasit singurul loc liber langa dumneaei. Si nu vorbea, declama, tipa, urla despre domnul ei care este, si anume, Iisus. Pana cand domnul de langa mine a intervenit si a rugat-o sa vorbeasca mai incet. Mai bine, ca daca interveneam eu, nu o rugam asa frumos. Da, domnul compenseaza cu ce n-ai. Da, care domn? Iisus, evident.
Sunt satul de cata atentie i se da acestui domn. Si m-am enervat si voi spune public, "pe post", ca eu cred despre crestinism ca spala creere. Si afecteaza la sonor. Adica il da mai tare.
Domnul compenseaza. Si nu, n-ati inteles, sa va mai explic. Domnul iti da ce n-ai. Of, tot n-ati inteles, sa va explic: DOMNUL IISUS ARE GRIJA SA ITI DEA CE ITI LIPSESTE. Capisci? Cam asa era in autobuz. Domnul respectiv (nu Iisus, ci vecinul de scaun al misionarei) n-a prea priceput, noroc cu vecinul meu de scaun.
De ce oare m-am saturat de subiectul asta? Ca o fi, poate, pe toate gardurile? Ca e stire de prima pagina ca Gigi Bec. are Cristosi in biblioteca (deci are biblioteca...) si un sfant Gheorghe de tabla, calare pe balaur, pe masa? Ca unii popi se dau cu gipul si cu mertzanul iar altii au sindicat de saraci ce sunt? Ca domnul COMPENSEAZA? Ca n-am diacritice la tastatura? AAAaaaaaaaAAAAaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaAAAAAAAAAAaargh. Muriti. Domnul cu voi... doamna cu mine. Hehe.
Deci, copii, vizitati www.cimitir.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Semnează-ţi comentariul alegând opţiunea "Nume/Adresă URL" dacă nu ai cont pe Blogspot/Google sau pe Wordpress. Te poţi semna cu id-ul Blogspot sau Wordpress dacă alegi opţiunea corespunzătoare. Nu-mi plac mesajele venite de la domnul 'Anonim'. Mulţumesc.